Tica Morgan: al een jaar aan de top!

Twee jaar geleden spraken we elkaar voor het eerst over 1 manuscript en vroeg ik: "Zou je inspiratie hebben om meteen meerdere delen te schrijven?" Zo geschiedde. Vandaag precies een jaar geleden debuteerde Tica Morgan meteen met vier titels die tot de dag van vandaag nog steeds hoog in de KOBOtop staan en daar nog steeds de bestverkopende Nederlandse Kobo original is.

Deel 5 kwam eerst als papieren boek uit afgelopen zomer en zal volgende week ook als ebook en audiobook beschikbaar zijn en Deel 6 (tevens de grande finale van seizoen 1) is in de maak.

Ik had dit pionierswerk met geen ander dan Tica Peeman willen ondernemen. Tica je bent een geweldig getalenteerd en inspirerende creatieveling die snapt wat ondernemen inhoudt.

Het is fijn om samen dit mooie avontuur aan te gaan. Ik ben zeer trots op ons plan, dat zo goed heeft gewerkt en waarvan het einde nog niet in zicht is. Dankbaar dat Pieter Swinkels en Ruth van Gessel van Kobo books ons daar de mogelijkheid en ruimte toe hebben gegeven.

Deze serie zal zeer zeker nog in allerlei verschillende gedaantes van zich laten horen.

Grote dank ook aan de lezers van het eerste uur.