New stories are being made

 
foto/copyright: Martijn van de Griendt

New stories are being made

Nog enkele dagen en dan is 2018 voorbij, een jaar waarin er voor mij persoonlijk veel gebeurde.

Zat ik in mei nog in het Surinaamse regenwoud boeken te lezen met kinderen uit het rivierdorpje Pikin Slee, kon ik in oktober bekendmaken dat ik twee uitgeef-initiatieven ben gestart.

De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk geweest met de redactie en productie en met de marketingvoorbereiding van de eerste lichting gebonden boeken die in het voorjaar van 2019 zullen verschijnen.

Trots op deze titels zien we de toekomst optimistisch tegemoet, ondanks het feit dat we ons niet echt in een groeimarkt bevinden. Ik ben daarnaast blij met de tak van Out of the Book waar alles met betrekking tot het verhalen vertellen centraal staat (buiten het papieren boek om) en waar zeker groei te behalen valt. Podcasts, (tv)films, audioboeken en vooral genre gerichte series zitten in de lift en de e-bookmarkt is positief stabiel nadat het de afgelopen jaren al flink wat marktaandeel had veroverd.

In 2019 zullen we in meer detail berichten over de projecten die bij Out of the Book op stapel staan.

Voordat we ons met een goed boek en een glas bubbels bij de kerstboom installeren willen we jullie bedanken voor de overweldigende support die we hebben mogen ontvangen de afgelopen maanden en we beloven dat er in 2019 vele inspirerende verhalen zullen verschijnen van bekende en onbekende auteurs.

Namens alle auteurs en freelance medewerkers wensen we jou, je familie en vrienden fijne feestdagen toe en een inspirerend, liefdevol en creatief 2019 vol mooie verhalen en boeken!

Proost en een warme groet,

 

Wanda Gloude

FOLLOW OUR JOURNEY

Klik hier voor de voorjaarsbrochure